Крила щастя

Мыкола Ковальчук
Де б життя шляхи не пролягли,
Всі шукали щастя. Чи знайшли?

А воно близенько, тут-таки,
Як не розуміють диваки?

Нащо десь шукати вдалині, -
Щастячко радіє при мені.

У здобутках друзів, у добрі,
У дівочих співах на зорі.

У цілунках сонця, в навчанні
Бачу крила щастя чарівні.