Э. Дикинсон. 1583. Witchcraft was hung, in History

Ольга Денисова 2
1583

Всех ведьм сожгли в истории,
Но столько чар с утра
Опять вокруг находим мы
История и я.
26.09.2013





1583

Witchcraft was hung, in History,
But History and I
Find all the Witchcraft that we need
Around us, every Day —