Мина н ч, мина день

Сергей Стожаров
Минає ніч, минає день,
Потік не співаних пісень.
А в серці біль і пустота,
Спливають швидко так літа.
Не в силі більше повернути,
Не в силі стерти все, забути.
Така вже доля, такий час,
Вогонь кохання ще не згас.
Та тільки він не зігріває,
Котру любив, та не кохає,
Потік не співаних пісень,
Минає ніч, минає день....