Зоряний дощ

Любовь Берегиня
Проснулась нині на світанку,
А в серці – згадки теплий щем…
Ніби збулася забаганка –
Умитись зоряним дощем…

Який доречний подарунок! –
Спасибі, Зоряна Сім’я!
Доповню літ своїх рахунок:
В цей день на світ з’явилась я!  )))

Він буде тихим і спокійним –
Нема застілля й метушні,
А настрій буде елегійним –
Все менше друзів і рідні…

По скайпу доня привітає,
Онук-дівчаток голоси
Мені здоров’я побажають…
На віях – крапельки … роси…

Та не звертайте ви уваги –
Це слів подяки теплий щем
Від побажань в житті наснаги…
Й щоб вірші … зоряним дощем…

29.09.13