To Unknown Girl

Росия
I'm singing my dear the song
In which all my feelings are strong
And want you believe me on that
I love you my darling too much.

When saw I loved you for age.
You gave to my life a new page.
I had never seen any girl
Whom then I could love on the whole.

I saw in the theatre you
A friend of yours was there too.
And when I remember that day
My dream is to follow the way.

The actors performed on the stage
It was very silly and strange.
I couldn't be calm on my place
Because of my gazing your face.

The performance was over at last
My wishes were growing so fast
That I tried to be near you
And tell all my points of view.

I wanted to tell: you are a girl
I had never seen. That was all.
If only I had been more brave
I could be your servant, your slave.

It's high time I told you the main
I want you to hear again
I love you, my feeling is long,
So I always sing the given song.


Пою, дорогая, я песню,
В которой все чувства сильны.
Поверь мне, скажу тебе честно:
Люблю, нет милее, чем ты.

Влюбился навек, лишь заметил
И в новую жизнь я вступил.
Подобной тебе я не встретил,
Кого бы серьезно любил.

Увидел в театре тебя я.
С подругой была ты тогда...
Сейчас, вспоминая, желаю,
Чтоб так повторялось всегда.

Актеры играли на сцене,
Пустым все казалось в тот миг..
Не видел я то представление,
А помню лишь только твой лик.

Спектакль был вскоре окончен.
Не в силах я был просто ждать.
Хотелось мне рядом быть очень
И чувства свои передать.

"Не видел таких я ни разу"
Мне то лишь хотелось сказать.
Ах, если бы смел был на фразы,
То мог бы покорнейшим стать...

Ты знаешь, и я повторяю,
Хочу, чтоб услышала вновь.
Люблю и пою, так как знаю -
Во мне без предела любовь.