Знайди мене

Надежда Рубан
    Знайди  мене.               

Давно  на  цім  світі
Живу  я  і  ходжу,
На  тебе  чекаю,  тебе  не  знаходжу.

На  тебе  надіюсь,  про  тебе  я  мрію,
Знайди , покохай  мене,  свою  Надію!
Чи  в  полі,  чи  в  лісі?
Чи  десь  у  садочку?
Чи  може  на  морі,  десь  на  кораблі?
В  якій  ти  країні,  в  якому  куточку?
Чи  є  ти  ще  десь  на  землі?

Тебе  я  шукаю  давно  вже  по  світі,
Лиш  часом  збиваюсь  з  путі…
Та  ти  десь  згубився  у  сонячнім  літі,
Мене  не  знаходиш  в  житті.

А  може  ти поряд  і  може  ти  зможеш?
Мене  розгадати  і  мрії  мої?
Коли  ти  відчуєш, коли  ти  їх  зловиш?
Феромони  моєї  любві?..

Автор:Н.П.Рубан.