Надiя, Вiра i Любов

Любовь Берегиня
Надія, Віра і Любов,
Софія-Мати – Божа Мудрість!
Ви очищали мою кров –
Спасали серця теплу чуйність!..

То ж, слава Богу – я жива!
Живі душа і розум … тіло…
Були багаті в нас жнива –
Полови стільки в них згоріло!..

Ходила боса по стерні,
Спізнала відчай, біль і сльози…
Та розцвіли затим в мені
Фіалки, проліски … мімози…

Життя відкрився світлий зміст,
Що витіснив примару сіру…
І розум вищим став на зріст,
Бо перестав служити Звіру!..

Надія, Віра і Любов,
Всотало серце вашу сутність …
Здається, час уже прийшов –
З’єднати власну й Божу Мудрість!..

30.09.13          Поздоровляю читачів зі святом Надії, Віри і Любові
                та їх Матері-Софії – Премудрості Божої! Хай Вони завжди будуть
                з вами на шляху духовних випробувань!