Сильним вiтром...

Марианна Белова
Сильним вітром від подиху смерті
Віднесе нас до краю землі
Ми себе принесемо у жертву
І навіки загубимсь в житті.
Ми частина безмежного світу
Ми приходимо й знову йдемо
Тут важливо лише зрозуміти
І прийняти всю правду цього.
Всі ми різні, та щастя єдине
І задача у всіх нас одна -
Об'єднатись в велику родину
Но насправді усі ми сім'я.