Нема до тебе вороття

Теа Маркс
Нема... Нема... Завіялось - і досить.
Мені нема до того вороття.
І час летить над всі пороги,
і над сивинами Дніпра.

І мріялось, хотілося, жилося...
Над небокручами Дніпра.
Та час прийшов. Любове незворотна,
мені нема до тебе вороття!