Прости меня моя любовь

Игорь Скрягин
Море обнимет, закопает в пески               
Ocean will clasp and bury you into sands.

Закинут рыболовы лески               
The anglers will the fishing rods cast,

Поймают в сети наши души               
Will catch in nets both our souls

Прости меня, моя любовь               
Forgive me, please, my dear near love.

Поздно. О чем-то думать слишком поздно               
Lateness. You see it is a real lateness.

Тебе, я чую, нужен воздух               
I feel, you need so much a breath as

Лежим в такой огромной луже               
Far as we get into a huge mess. 

Прости меня, моя любовь               
Forgive me, please, my dear near love.

Джинсы воды набрали и прилипли               
Denims have water taken and adhered yet .

Мне кажется, мы крепко влипли               
I think we are both deeply suffered.

Мне кажется, потухло солнце               
Perhaps it is for us a sunset.

Прости меня, моя любовь               
Forgive me, please, my dear near love.

Тихо. Не слышно ни часов, ни чаек               
Silence. No chance to hear a chime or seagulls.

Послушно сердце выключаем               
We lose heart beats like password figures.

И ты в песке, как будто в бронзе               
You are in sands like useless P.S.

Прости меня, моя любовь               
Forgive me, please, my dear near love.

Прости меня, моя любовь               
Forgive me, please, my dear near love.

Прости меня, моя любовь               
Forgive me, please, my dear near love.


Оригинал песни на ссылке:
http://www.moskva.fm/artist/zемфира/song_861703