Побажання пенсiонеру

Надежда Троян
Усе своє життя Ви працювали чесно
І ось настав той час,на пенсії спочить...
Хай буде все гаразд, хай сонце світить ясно,
Господь дарує сили і натхнення довго жить!

Сьогодні колектив виносить Вам подяку,
За чесний, відданий і добросовісний Ваш труд.
Ви заслужили орден, як відзнаку,
Надіємось, що Вам його дадуть...

Ми ж скромний колектив і хочем побажати
Родинного тепла, здоров*я і добра!
Хай буде все гаразд! Ну що іще бажати?
Шоб завжди молодою душа Ваша була!