Воiнам свiтла

Надежда Троян
Воїни світла, час просипатись,
Відсіч злим силам давати пора!
Разом ми сила, нумо єднатись,
Гляньте, на небі вже сходить зоря!

Темінь кромішня, зло торжествує,
Гаснуть світильники по-одному,
Сили хто має, призив цей почує,
Сміло вступайте зі злом в боротьбу!

Воїни світла,прошу,не баріться,
Дружно ставайте усі в один ряд!
Разом ми сила, міцно держіться,
Сміло у наступ, ні кроку назад!