в сердце мечта

Надежда Рубан
     Мрія  в  серці.

 
Так  надоїли  вже  мені
Ці  сірі  будні,
І  я  рішила  уві сні
Сповідатись  грудню.

Були  недавно  спека  й  грім
І  тепле  літо,
Любовю  було  нам  обом
Душу  зігріто.

Та  так  швиденько  відцвіли
Останні  квіти,
І  тих  слідів,  що  ми  ішли,
Вже  не  зустріти.

Лиш  осінь  листям  багряним
Вкриває  стежину,
І  нічка  з  дощиком  дрібним
Чекає  днину.

Із  жалем  в  серці  чекаю  зиму
Й  люті  морози,
Вже  хуртовина  дує  в  спину,
Витирає  сльози.

Лиш  мрія  в  серці  не  згасає,
Мрія  чудесна,
Я  жду , що  знов  в  душі  засяє,
Люба  весна!


Автор:Н.П.Рубан.