Поплутались думки

Виктория Дегтяр
Сижу сама, сижу одна,
Поплутались думки,
І зовсім неспокійна я,
Куди мені іти?
Де ті, кого я люблю?
Кого весь час шукаю,
Таких я не загублю,
І це вже точно знаю.
Вони будуть найкращі,
Ми з ними, як родина,
Треба шукати краще,
Бо я одна-єдина.
Тоді стану я вільна,
Від всіх тревог, печалі,
Не буду безнайдійна,
Але це все деталі...