Осенний дождь

Наталья Обыденнова
(на украинском языке)

Осінній дощ. Шумлять сади.
Останнє листя облітає.
А з шумом, з грюкотом води
Тихенько осінь пролітає.

Осінній дощ. Умиє він
Усе навколо. Я вже знаю,
Що в тім дощі сховався стін
Прямуючої в вирій зграї.

Осінній дощ. Навіє він
І сум, і жаль, і сон навіє,
Які поволі перший сніг
Чи жовте сонечко розвіє.

Осінній дощ. Шумлять сади.
Осінній вітер завиває.
І так, як з грюкотом води,
Життя тихенько пролітає.


2001 рік (14 років)