Первый снег

Наталья Обыденнова
(на украинском языке)

Перший сніг на дворі...
Як люблю я сніг!
Коли він поволі
Замете поріг

Як мете він рясно,
Кучугури робить,
Щось таке прекрасне
На дорогах творить

Коли якось дивно
У вечірню пору
Намете велику
Білосніжну гору

Коли пада тихо,
Коли стрімко рушить,
Коли він багаття
При дорозі тушить

Коли хуртовина
Замітає слід
І коли на річці
Вже не видно лід.

2001 рік(14 років)