Музыка природы

Наталья Обыденнова
(на украинском языке)

Почервоніли кетяги калини,
Природа тиха спати вже ляга,
А я думками все до неба лину
І музика мені допомага.

Стою у лісі й слухаю дерева,
Дивлюся в ніч і слухвю зірки...
Між співом невелика є перерва,
Як невеликі в хмарках є дірки.

Тихенько сніг вже очі заліпляє,
А з серця думка все одна не йде -
Чом я мелдодію природи помічаю,
Чом, вслухавшись, забуду я й себе?

Вже вітер рве з дерев останнє листя,
Замість листків на віти сніг ляга.
Стоять дерева - начебто в намисті,
І вцьому їм природа помога...

2003 рік (16 років)