тр1шки про л1то

Алекс Рос
хах..літо,деж ти літо?
коли ти мені так потрібно?
шкребу у себе на серці почерком дрібно=)
літо НАЗАВЖДИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!
поселиться давно,
як колись, це дивакове створіння на ймення літо!
у голові моїй навіки
та буду памятати, я його коли ,
мені буде не переливки.
але я як завжди,
буду у себе в голові ці думки крутити
про наше літо з вами
яке ми чемно й добре провели
так!я буду пам'ятати...
літо!наше літо!!!
щоб в мене було більше наснаги
в байбутньому щось подібне,
тай саме найкраще творити,
близьких мені людей смішити
тай багато,щось подібне чудити=))