Назви мене сонечком

Ника 1
Назви мене сонечком, легіне мій
 Торкнусь тебе променем теплого щастя
 Всміхнуся намистом закоханих мрій
 Вогонь запалю, що ніколи не згасне

 Скажи, що я серденько…тільки твоє
 Єдине на світі, живе та гаряче –
 В очах моїх зірка кохання спливе
 Такої , повір, ти ніколи не бачив

 Скажи, що кохаєш навік…на життя
 Бо тільки з тобою любові зазнала
 Хоча…Не кажи про свої почуття
 Я все це в очах вже твоїх прочитала