Присвячено

Мария Лаврись
Не засмучуйся так, о Великий поет,
Серця рифми - замучені драми.
Ну давай же, готуй свій останній білет,
Буду рада зустрітись із Вами..

Серця хмари заплили і зникла душа,
Полетіла у вирій з птахами.
Не сумуй і не плач: полети в небеса
Най освітиться путь Твій зірками!

Ти де сонце, де хмари, де вітер шумить,
Десь у небі летиш з журавлями.
Не прощайтеся знов, о Великий поет -
Буду рада зустрітись із Вами!