Буде грати дримба

Надежда Рубан
    Буде  грати  дримба.

Ми  ся  вдвох  зустріли, 
Як  цвіли  всі  трави,
Нам  зорі  заяріли,
В  пару  обирали.

Ти  мені  зізнався
Що  кохаєш  палко,
В  душі  мандраж  зайнявся,
Від  кохання  п’янко.

Ти  сказав , що  хочеш,
Бути  разом  вічно,
Нас  місяць  засокочив,
І  всміхавсь  магічно.

Музики  троїсті,
Нам  в  душі  заграли,
Благословили  на  сієсті,
Щоб  ми  в  пару  стали.

Весілля  справим  дзвінко,
У  Гуцульськім  краї,
Кричатимуть   нам,  гірко!
Усі    водограї.

Доленосно  будуть   грати,
Дримба  і  бандурка,
Будуть  ся  вінчати,
Бойко  і  гуцулка!..

   Автор:  Н.П.Рубан.