Ос нь-принцеса

Надежда Рубан
   Осінь - принцеса.

Природа  осені  кралі,
Віддала  усю  позолоту,
На  плечі  накинула  сарі,
Червоно-оранжево  жовту.

Вивчала  усі  танці  світу,
Візитки  свої  роздавала,
У  вигляді  листя  і  цвіту,
З  листопадом  у  парі  кружляла.

Показала  де  райський  куточок,
В  тумани  окутала  білі,
І  дала  у  руки  квиточок,
Запросивши  на  бал  заметілі.

Незчулася , що  уже  студень,
Танцюючи  в  залі  дзеркальній,
Опівночі, як  настав  Грудень,
Башмачок  загубила  хрустальний.

Трійку  білих  буде  запрягати,
Принц - Сніговій  у  пору  чудесну,
Осінь-принцесу  він  буде  шукати,
А  зустріне  дівчину -  весну.


Автор:Н.П.Рубан.