Тебе залишаю

Надежда Рубан
      Тебе  залишаю.   

Загорнулося  небо  у  сірі  сувої,
Відповідь  не  знаходжу  на  запитання  свої.
Собі  твердо  ще  вчора  рішила,
Більш  тебе  не  любити  внушила,
Та  про  тебе  думи  мої    зрання,
Чому  я  так  обманююсь  в  коханні?
Ти  вкрав  мою  душу, кинув  на  обочині,
Тепер  вона  до  мене  повертатись  не  хоче,
Ти  вкрав  почуття  мої, поклав  у  кишеню,
Поверни  мені  зараз,  хоч  горстку , хоч  жменю.
Ти  вкрав  моє  серце  і  кинув  у  полі,
Поверни  мені  все  це  прошу  я  у  долі.
І  знову  собі  я  твердо  рішаю...
Тебе  залишаю,  тебе  залишаю…


Автор:Н.П.Рубан.