Мий добрий залицяльник

Надежда Рубан
   

Давно  Ви ,   знаю ,  одинокий
Літа  вже  Ваші  на  закаті,
І  погляд  Ваш  такий  глибокий
Про  щастя  мрієте  у  хаті.

На  мене  дивитесь  так  мило
І  так  закохано  порою,
Та  я  не  можу  відповісти
Взаємністю  Вам  і  любовю.

Вам  хочеться  тепла  й  затишку
І  жар  в  душі  ще  не  погас,
Та  цього  з  Вами  не  розділю
Я  зовсім  не  кохаю  Вас!

Забули  дар  ви  залицяння
Хоч  обох  відвідує  Пегас,
Обом  нам  хочеться  кохання
Але  я  не  кохаю  Вас.

І  не  надійтеся  даремно
Не  свердліть  поглядом  Ви  знов,
Прийде  до  нас,  але  окремо
Кохання,  щастя  і  любов.

6.06.12 р.
Автор:Н.П.Рубан.