Каламбур на беларускай мове - 70

Леонид Ганчаров
Каламбур пра спякоту ў саванне


Спякота ў саванне, і што  АТРЫМАЛАСЯ?
Ільвіца ў знямозе , ледзь-ледзь, А  ТРЫМАЛАСЯ.
І з жахам глядзела яна, як  САМ  ЛЕЎ
Ці то з'ехаў с глузду, ці проста  САМЛЕЎ.
*****

Каламбур о жаре в саванне

Жара в саванне, и что получилось?
Львица в изнеможении, едва-едва, а держалась.
И с ужасом смотрела она, как сам лев
Или рехнулся, или просто потерял сознание.


изображение - из интернета