Украдене кохання

Надежда Рубан
  Украдене  кохання.


Грайливо  мерехтить  в  ліщині,
Промінчик  сонця  золотого,
Любов  шукаю  у  мужчини,
Та  знов  шукаю  не  у  того.

Порозплітали  верби  коси,
Лелеки  вчаться  вже  літати,
Трава  лягає  у  покоси,
А  серце  хоче  лиш  кохати.

Душа  стривожена  до  болю,
Із  сумом  я  чекаю  ночі,
Почуттям  даю  я  волю,
І  лиш  тебе кохати  хочу..

Твій  погляд , як  стріла  із  лука,
Так  солодко  вбиває  серце,
То  є  для  мене  рай  і  мука,
Любов  до  тебе  наче  сонце.

В  твоїх  обіймах  так  жадана,
З  тобою  хочу  цілуватись,
Тебе  краду  так  пізно-рано,
В  коханні  хочу  накупатись.

Розради  в  серці  я  шукаю,
Як  вийти  мені  знов  на  волю,
Та  лиш  тебе  на  думці  маю,
Тебе  кохаю  я  до  болю.

Нащо  мені  любов  ця  нова,
За  що  мені  така  ось  мука ?
Згорить  кохання  як  солома,
На  нас  чекає  лиш  розлука.

Для  тебе  я  нова  пригода,
У  тебе  є  своя  кохана,
Моєму  серцю  не  погода,
Для  мене  знову  жива  рана.

Сховалось  сонце  за  ліщину,
В  сутінки  обрію   золотого,
Знов  покохала  я  мужчину,
Та  покохала  я  не  того…

2.06.12р.
Автор:Н.П.Рубан.