Залиши мене

Надежда Рубан
     Ми  випадковість...   

Без  тебе  зовсім  час  не  лічить,
Залиш  мене , кинь  мої  мрії,
Бо  не  тобі  долю  пророчить,
Я  більше  не  подам  надії.

Пробач  мені  і  кинь  відразу,
Щоб  нас  не  мучило  зітхання,
Щоб  не  плекати  нам  образу,
Безумного  мого  кохання.

Ми  випадковість  , ми  не  пара,
І  нам  зовсім  не  по  дорозі,
Мене  постигла  сіра  хмара,
Ти  промінчик  сонця  у  облозі.

Ти  лиш  розбавив  трохи  краски,
Прикрасивши  життя  картину,
Залиш  мене  і  без  огласки,
Я  цей  тягар  із  серця  скину.

Залиш  мене  хай  моє  серце,
Помучиться  саме  в  тривозі,
Промінчик  ти  не  мого  сонця,
І  нам  зовсім  не  по  дорозі.

Автор: Н.П.Рубан.