Подорож

Надежда Рубан
         Подорож.


Покотилось  листя  по – асфальту,
В  танці  з  вітром  закружляло.
Я  у  мріях  їду  аж  на  Мальту,
У  цю  осінь  теплу,  золотаву.

Забираю  всі  свої  пожитки
І  складаю  речі  в  чемодани.
Осінь  стелить  шлях увесь у  звитки,
Марш  словянки  грають  барабани.

Зустрічати  будуть  грози  літні,
Буду  тішитися  там  на  сонці,
Повернусь  до  дому , аж  у  квітні,
Як  весна  загляне  у  віконце.

Буду  загорати  на  пісочку,
Хуртовина  мене  не  побачить,
Хай  без  мене  погуляє  у  садочку,
Хай  зима  цю  подорож  пробачить…

автор: Н.П.Рубан.