Спокуса

Ольга Карташова 2
Не кохаєш,
      хоча й не байдужий.
Надто пристрасно
      тиснеш долоню.
Мої пальці
       тремтять дуже-дуже
У твоїй
       прохолодній руці.
Трохи знехотя
       очі примружив,
Кров скипіла
      в напружених скронях
Нащо нам
      цього клопоту, друже?
Ми "в кохання"
      уже не гравці.