Оставляю на память о будующем

Дмитрий Кречет
Полишаю на тебе свій дім,
Залишивши тобі наостанок
Вічний смуток знесилених дів
І душі непробудний світанок.

Залишаю, крізь сльози, вогонь,
На якому палало кохання
Ніжним дотиком наших долонь,
Нездійсненістю твого бажання.

Залишаю квитки на балет,
Цей букетик нев`янучих лілій,
Забираю лишень силует
Від хвилин непорочних ідилій.

Залишаю на згадку тобі я
Потьмянілий пейзаж у вікні.
Ти, моя найсолодша повія,
Як потрібна сьогодні мені...

25.07.2013