Ти посмiхнулася менi

Прокопенко Юрий
Ти посміхнулася мені 
Так тепло й ясно
І жовте листя восени
Буйніє рясно.
Роздолля кличе в далечінь,
Горить велично.
Ти посміхнулася мені
Ще й так магічно!

Ти посміхнулася мені –
Звучать октави
І сонце радісно в зеніт
Стрибнуло жваво.
В душі розмріялися сни
У круговерті.
Ти посміхнулася мені
Без слів, відверто.

Ти посміхнулася мені,
У рай впустила,
Бурхливе щастя на Землі
Цвітінням вкрила.
Не загубися в морі снів
Пекельним щемом.
Ти посміхнулася мені
І це – взаємно!

10:57, 21.10.2013 рік.


Зображення: http://nuclear-wallpapers.ru.com/gdefon/wall/full/462866