***

Мыкола Ковальчук
Приворожує сум, заколисує,
Голова переповнена дум.
Все що було, що знаю, записую
Для історії, може й на глум...

Як вже вийде, усе має значення,
Кожне слово і думка - талан.
Добре мати на все своє бачення,
Й з ворогами ставати на тан.

Все мінливе й зникає у вічності,
Та квітує, пахтить життя сад.
В кожній справі є нотка трагічності,
Череда маскарадів і зрад.

Але вірю, усе налагодиться.
Ми ж бо стільки зазнали страждань.
Над Вкраїною день розпогодиться,
Час прийшов нових звершень й дерзань!