Bring The Boys Back Home - R. Waters

Максим Крутиков
Возвратите домой парней
Роджер Уотерс

Возвратите домой парней.
Возвратите домой парней.
Никогда не бросайте детей.
Возвратите домой парней.


Bring The Boys Back Home
Roger Waters (Pink Floyd, The Wall, 1979)

Bring the boys back home
Bring the boys back home
Don't leave the children on their own
Bring the boys back home