Мужская нежность

Принцалександр
Мужская нежность на слова скупа, редки мужские слезы вкуса соли.
Но не окована броней его душа и сердце не защищено от боли.
----
Man's tenderness is very stingy on the words, rare are male tears, which have taste of salt,
But heart of man is not, however, bound by the armor made of steel, and not protected is from pain his soul.