rap back to Нeaven

Таня Дедич
     ремейк моего стихотворения "Звезда"
     http://www.stihi.ru/2009/03/12/6275

С небес упала звезда-сирота, наискосок перечеркнув небосклон.
Я всё такая же, и всё же не та. Он всё такой же, но как будто не он.
Спит, молчаливо отвернувшись к стене, и незабудки не приносит во сне,
меня не просит о любви на заре и не увозит по весне в Назарет.
Я счастья тоже у него не краду. Такая в жизни пролегла полоса.
Когда могла бы, то поймала звезду и отпустила бы назад в небеса.

Назад в небеса, назад в небеса, назад
Ты чувствуешь этот взгляд
Слезы о прошлом - только роса
Назад в небеса, назад

Star-orphan fell from Heaven to Earth, cutting horizon.
I'm still the same and yet not the same. He's still the same, and yet not the same.
He doesn't give me flowers in a dream. He sleeps silently turned to the wall.
He doesn't travel with me in the spring. He doesn't ask me to make love.
I don't give him happiness, it's true. But I didn't steal his fortune.
If I could, it would have caught the star, and sent back to Heaven.

I'm telling you -
back to Heaven, back to Heaven ago
Do you feel this look
Tears of the past - only the dew
Back to Heaven ago