Э. Дикинсон. 1389. Touch lightly Nature s sweet Gu

Ольга Денисова 2
1389

С природы лютней - понежней,
Пока не знаешь лада,
Чтоб не был горе-менестрель
Ославлен птичкой каждой.
21.10.2013




1389

Touch lightly Nature's sweet Guitar
Unless thou know'st the Tune
Or every Bird will point at thee
Because a Bard too soon —