***

Мыкола Ковальчук
Мене вже ти не любиш, добре знаю,
Бо не судилося, бо гору взяло зло.
З тобою інший, та я тебе кохаю,
Хоч у кохання переламане крило.

З одним крилом у небо не злетіти,
З душі не вирвати пекучого жала.
Кохати вірно потрібно також вміти,
Щоб від кохання не лишилася зола.

                1976 р.