Пожелание Украине

Селезнёв Александер
Проснися,сонна Україно
В Європі ти одна єдина
Собі ще ради не дал
Хоч незалежність здобула

Тихенько робиш все поволі
І люди теж неначе кволі
Чогось чекають,манни ждуть
А може прийдуть,щось дадуть

Чомусь навчать і щось підкажуть
Дорогу в справжній світ покажуть
Тоді ми заживем як треба
Тож хвилюватися не треба

А як проснемось,то побачим
Ми ніц не робим,тільки плачем
А треба руки засукати
Та Україну підіймати

Щоб не погейкували нами
І не робили нас рабами
Щоб ми приміром іншим стали
І в світі на очах зростали

Любіте щиро Україну
Цю європейскую перлину
І ви відчуєте щоразу
Прихильність щиру,не відразу
                02.09.2002 года

                Автор:Александр Селезнёв,Никополь