Йолоп Дурепа

Евгения Давыдянец
Зустрілись Йолоп і Дурепа
- Нам одружитись,- кажуть,-треба.
Я буду, Йолопе, співати,
А ти - обіди готувати.

-Ти, що, Дурепо, - каже Йолоп,-
Піснями не втамуєш голод.
Я краще Шльондру покохаю
Вона "працює" і співає.

- А я за Покидька піду,
У нього є курінь в саду.
Отак і розлучились марно,
Дурепа й Йолоп - пара гарна!