Красун1 у Верховн1й Рад1

Евгения Давыдянец
      Вперше учасниці конкурсу краси
      побували у Верховній Раді.
***
Красуні у Верховній Раді,
Щоб милувались ними дяді!
Хай знають всі - не супостати,
Народні наші депутати!
На запитання : "Де філе?"
Нам пропонують дефіле,

Смакують ніжки, не курячі,
Од цих прозріє і незрячий!
І заміряють - це ж не просто -
Щоб груди й стегна - 90,
А талія, щоб - 60!
Таке завдання Раді Рад.
Не Ель Кравчук, а дядя Льоня
Повідбивав собі долоні!

Корону в 300 тисяч євро
Французьське відірвало стерво!
Тепер обранці наші в формі,
А ми - чекаймо на реформи!
***
Ель Кравчук - співак.
Дядя Льоня - Леонід Кравчук, перший Президент.