Хъисмет тахьай яр

Тачир Аташов
Хъисмет тахьай яр.

Чун цаварал кьве
Циф хьана.
Акъатна к1иви
тир Гарар,
Тухвана чун, лап
яргъариз.
Чун кьвед, кьве
лацу Лиф хьана.
Гана лув гьиниз
фена вун?
Зун тек алама
гьарайиз.
Чун Бахчада кьве
Цуьк тир, Яр..
Залумри къакъудна вун загай,
Тухвана къариб
Шегьердиз.
Вун Лейли зун
Межнун хьана.
Ви дердини ат1узва рик1,
Дуьня мич1и я,
вилериз.
Гила чир хьуй чи
кьведан Дерт,
Кьуд патаз, вари
Эллериз.
Гила Дерт хьуй,
чун къакъудай,
Къеддар - инсафсуз
рик1ериз!!!