Не нiчий

Не Реальна
Ти не мій, не її, ти нічий
Одиноко стоїш десь на дні.
Знаю, серце твоє не мовчить,
Хоч говорить воно не мені.

Вириваюсь думками із мрій,
Розтинаю на клапті слова,
Так боюся сказати: ти - мій...
Але ти не її, і не сам.

Як з безодні в любов перейти,
Це знайоме лише мені.
І, безумну мене, прости,
Але ти не нічий, не її.