Нажаль

Диана Володько
Коли світанок буде близько
Я тихо встану біля тебе
І це буде справжнім ризком
Бо знає одне лиш тільки небо
Як я плачу  серед ночі
Коли тебе немає поруч
І як я молюся до Бога
Щоб він почув мої тривоги
Щоб сколихнув він твоє серце
І щоб наше крихітне озерце
Наповнилось прозорою водою
Бо я , хворію лиш тобою
А ти не віриш і вбиваєш
Мою любов і забуваєш
Як ми колись ходили разом
І не було тоді образ ще
І ти був іншим і кохав
І як страждати ти не знав
А зараз що ? нема нічого
Лише образи і печаль
Я б хотіла все забути
Але серце каже - ні ! нажаль...