Геннадий Рышкус-Янов. Дружба

Лайма Дебесюнене
Genadijus Ryskus-Janovas. Biciulyste.
Pagal M. K. Ciurlionio paveiksla

As tau, sirdie mano,
As tau, dziaugsme mano,
Gyvenima trokstu
Kaip skola grazint!

Nesu as tau saule,
Nesu as tau laime,
Vilties neprarades,
Legenda kuriu!..

Геннадий Рышкус-Янов
"BICIULISTE"
("ДРУЖБА").
По картине М. К. Чюрлёниса


Тебе, моё сердце,
Тебе, моя радость,
Я жизни признанье,
Как долг воздаю!

Несу тебе солнце,
Несу тебе счастье
И в миг упованья
Легенду творю!..

http://www.stihi.ru/2010/07/30/6611