Кохання перемагае все

Мыкола Ковальчук
Кохання перемагає все
  /акровірш/

К охаю я тебе одну на світі,
О ксаночко, перлинко чарівна,
Х вилюють очі, мов волошки в житі,
А нгельський голос, врода чарівна.
Н е думав, що це станеться зі мною
Н а попелищі попередніх втрат.
Я , сонечко, зчарований тобою,
П ізнав любові чистий аромат.
Е нергія життя кипить, пульсує,
Р озкрите серце радістю цвіте,
Е дем казковий барвами чарує,
М анить до себе, раювати зве.
А нгельський хор «многая літ» співає,
Г орить любов, мов маків цвіт горить,
А  жар сердець навіки нас єднає, –
Є днає щастя сонцесяйна мить!
    ............
В есняні тропи снігом замітає…
С ніги мов дим пропадуть, глянь - цвіте любов,
Е верест кохання будить, гріє кров!

                06. 02. 2012 р.