Коли виходжу з дому за порiг...

Любовь Берегиня
Коли виходжу з дому за поріг,
То першим зустрічає мене ясень…
Старезний стовбур зберегти ще зміг
Шатро розкішне – угорі він … красень!..

Коли виходжу вранці за поріг,
І Сонце зазирає ніжно в очі,
То віриться, що ти вже переміг
Нахабний і холодний морок ночі…

Коли виходжу з дому за поріг,
То йду в степи… в цікаві дальні мандри…
Там цуценята туляться до ніг –
Байстрята сучі … непотрібні «кадри»…

Коли виходжу з дому за поріг,
Радію, що легка моя хода…
І забуваю про … похилий вік,
У дзеркалі ... калюжі – молода!..  )))

03.11.13