краще за лiки

Лева Августова
Завжди буде те, що тебе гріє,
Навіть якщо в кожному закутку душі
Вітер гуляє і віє.
Навіть коли мороз в -30
Чи жахлива спека.
Навколо мене велика аптека,
Там завжди холодно й тихо.
Я одягаю теплий світер,
Ніби, передчуваю лихо.
Я кутаюсь в шарфи,
Ковтаю ліки.
А ти п'єш чай навпроти
        і пускаєш бліки.
Це діє краще, ніж молоко і мед.
Я прошу мене обійняти,
І опускаю донизу віки.