Вже не питаю

Надежда Троян
Вже не питаю:"Господи, за що?
Чому мені? Навіщо?" - не питаю.
Несу свій хрест, живу, терплю...На що?
Усе що посилаєш - на добро, про те я знаю.

Прошу лише, сурово не суди,
Не дуже легко грішним нам живеться.
Убережи нас, Боже, від біди,
Хай в серці кожного любов проснеться.

Для чого мені знати:"Як? За що?"
Якщо Ти посилаєш - значить треба.
Ти знаєш все і знаєш "Як? і "Що?"
Не дай згубити, лише віру в тебе.