Шлюб

Виктория Ищук
Коханому чоловіку

У нас з тобою були вокзали
Пусті перони, провідники.
Крізь кілометри близькими стали
І тисло груди від змін таких.

Лічили дні,  лікували душі
По телефону і смс,
А календар невимовно мучив,
Хотілось щоби безслідно щез.

Ми мали рамки, години й числа
Для поєднання світів і доль
А груди більше і більше тисло
Від повноти почуттів. Дозволь

Сказати тобі…сьогодні
Я більш, ніж вчора тебе люблю
Нехай союзи тепер не модні
Я берегтиму наш світ і шлюб!
30.09.13