***

Мыкола Ковальчук
Солодкий присмак перемоги
У всі віки - це мужніх шарм,
На душу він немов бальзам
І радість світла до знемоги.

Бо пройдено важкі дороги
Назустріч долі, навстріч вітрам,
Попри увесь оцей бедлам, -
Здолали темряви залоги.

На все це споглядав Всевишній,
Збудив козацький дух колишній
І молох темряви упав,

Бо засвітилась в небі зірка.
Здійснилась мрія, день настав,
Держава - є, вона не згіркла!

            30.11.2010р.